Betónové nádrže Bratislava

Betónová nádrž na zemi

 

Bývate v Bratislave alebo v jej okolí a zvažujete kúpu betónové žumpy? Neviete, či zvoliť tuzemského výrobcu, či dovezený výrobok zo zahraničia? Tento článok sa Vám pomôže rozhodnúť.

 

Akého zvoliť výrobca nádrže?

Existuje celý rad výrobcov betónových nádrží, ktorí sídli priamo v SR. Je to ale tá najlepšia voľba? Zo zahraničia môžete kúpiť totiž o niekoľko tisíc produkt lacnejšie. Vaša ďalšia otázka bude určite znieť: “A čo kvalita? Nepôjde súčasne s cenou dole? “. Pýtate sa veľmi správne. Musíte dbať na to, aby nádrž mala patričnú certifikáciu, to Vám zaručí jej kvalitu a bezproblémový chod. Ďalší bod, podľa ktorého sa Vám radíme riadiť, je ohľadom recenzií. Rozhodne nekupujte žiadnu mačku vo vreci a prečítajte si niekoľko recenzií o kupovanom produkte, či o firme, ktorá produkty (v tomto prípade betónové žumpy) dováža.

 

Naša spoločnosť spĺňa všetky vyššie spomínaná kritériá výberu. Dovážame betónové žumpy z Poľska, ktoré sú až o niekoľko tisíc korún lacnejšie ako tie tuzemské, a to aj keď odrátame náklady na prepravu. S kvalitou týchto nádrží nemusíte mať vôbec žiadne obavy, lebo záchytky majú v celej Evropskej Únii uznávanú certifikáciu EÚ (označené CE).

 

Doprava po celej SR

Vaša posledná výhrada by mohla byť ohľadom dopravy. Mohli by ste mať otázku: “Nebude trvať prevoz záchytky zo zahraničia celé mesiace?”. Rozhodne nebude, naša firma vlastní veľké skladovacie priestory v SR, kde máme naskladnené všetky ponúkané produkty, a so svojím veľkým vozovým parkom sme Vám schopní Vami vybraný produkt doručiť do 2-3 dní. Konkrétne do Bratislavy máme naozaj veľa závozov. Obyvatelia nášho hlavného mesta využívajú naše služby hlavne kvôli cenovej dostupnosti, kvalite betónových nádrží a skúsenostiam, ktoré si naša firma vybudovala za 20 rokov svojej existencie. Stačí len zavolať a dohodnúť si presný termín závozu.

 

CE-certifikát
CE-certifikát
Jednokomorová žumpa
Jednokomorová žumpa

“Robíme nádrže a žumpy. Z poriadneho betónu. Už vyše 20 rokov. Zavolejte alebo napíšte, radi vám poradíme.”
Peter Novák, vedúci predaja

info@betonovezumpy-septic.sk

0944 003 418
0948 788 485