Nádrže na vodu

betónové nádrže

Vzhľadom na doterajšiu situáciu, kedy každým letom je čím ďalej tým menej vody, si stále viac ľudí kupuje nádrž na akumuláciu vody. V najčastejších prípadoch sa jedná o akumuláciu dažďovej vody, ktorá sa následne používa napríklad na zalievanie záhradky, alebo k splachovanie toalety.

Dotácie na nádrže

Štátna podpora, alebo iný druh finančného príspevku na vybudovanie nádrže na dažďovú vodu nie je zatiaľ na celom území Slovenska. Bratislava však od apríla 2019 spustila už druhé kolo dotácií na využívanie zrážkovej vody v rámci udržateľného hospodárenia. Viac si o tejto dotáciu prečítajte už v našom vydanom článku o príspevku na zrážkovú vodu.

Plytvanie pitnou vodou

Obstaranie nádrže na zachytávanie zrážkových vôd je rozhodne šikovný krok. Na zalievanie vašej záhrady, či splachovanie WC, nebudete musieť napríklad plytvať pitnú vodu z Vašej studne. A keď si k tomu prirátame fakt, že na obstaranie nádrže môžete získať aj finančný príspevok, tak nie je o čom diskutovať.

Ak teda uvažujete nad kúpou, neváhajte nás kontaktovať. Radi Vám pomôžeme s výberom a poskytneme Vám v tejto oblasti cenné rady.

 

Skladovanie a výroba betónových nádrží
Skladovanie a výroba betónových nádrží

Osadená jednokomorová nádrž s objemom 6 m3
Osadená jednokomorová nádrž s objemom 6 m3

 

 

“Robíme nádrže a žumpy. Z poriadneho betónu. Už vyše 20 rokov. Zavolejte alebo napíšte, radi vám poradíme.”
Peter Novák, vedúci predaja

info@betonovezumpy-septic.sk

0944 003 418
0948 788 485